Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα

Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα

Σήμερα Άνοιξε το Πρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα επιδότησης έως και 1.000€

Σήμερα άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» στο allazothermosifona.gov.gr. Σημειώνεται ότι τελικά περίπου 120.000 νοικοκυριά θα πάρουν επιδότηση για ηλιακό θερμοσίφωνα, καθώς υπάρχουν αρκετά κριτήρια.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ΑΦΜ που λήγουν σε: 1,2 στις 11/5/2023 | 3,4 στις 12/5/2023 | 5,6 στις 13/5/2023 | 7,8 στις 14/5/2023 | 9,0 στις 15/5/2023

Το Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες.

Για να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα:

1. Κατεβάστε και διαβάστε τον Οδηγό του Προγράμματος, για να ενημερωθείτε για τους κανόνες και τις σχετικές διαδικασίες.

2. Υποβάλετε Αίτηση Χρηματοδότησης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

3. Σε περίπτωση έγκρισης της αίτησής σας, προχωρήστε την έκδοση των επιταγών σας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος. Οι επιταγές θα σας αποσταλούν και μέσω SMS. Η πρώτη επιταγή θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα, ενώ η δεύτερη μπορεί να επιδοτήσει τη δαπάνη εκτέλεσης συμπληρωματικών εργασιών για την αντικατάσταση του παλιού Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα με το νέο Ηλιακό (π.χ. κόστος μεταφοράς, εγκατάστασης του Νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα ή απεγκατάστασης του παλαιού Θερμοσίφωνα, αναλώσιμα και εξαρτήματα κλπ.).

Πώς θα κάνετε χρήση των επιταγών για ηλιακό:

1. Επιλέξτε τον έμπορο λιανικής, από τον οποίο θα αγοράσετε το νέο Ηλιακό Θερμοσίφωνα. Η ΥΔΡΟΚΛΙΜΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα.

2. Προχωρήστε σε παραγγελία και παραδώστε την επιταγή που αφορά στο προϊόν, για να καλύψετε μέρος της δαπάνης αγοράς (η επιταγή σας θα δεσμευτεί από το συγκεκριμένο έμπορο). Εφόσον θα αναλάβουμε και τις εργασίες αντικατάστασης με δικά μας συνεργεία, μας παραδίδετε και τη δεύτερη επιταγή που θα καλύψει μέρος της δαπάνης των συμπληρωματικών υπηρεσιών.

3. Με την παραλαβή του προϊόντος, προχωρήστε στην απεγκατάσταση του παλιού Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα και στην τοποθέτηση του νέου Ηλιακού.

4. Για να ισχύει η επιδότηση τόσο της αγοράς του προϊόντος, όσο και των συμπληρωματικών εργασιών, θα πρέπει υποχρεωτικά να μας παραδώσετε τον παλιό Ηλεκτρικό Θερμοσίφωνα.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.